Radio z niebieskim podświetleniem ktoś coś poleci?
Witam ponownie.Z racji że wkońcu udało mi się zmienić podświetlenie na niebiesko czyli zegary i pokrętła nawiewów teraz szukam radia z niebieskim podświetleniem.
Zmieniam z 2 powodów po 1 jak wiadomo kolorystyka mam z zielonym i mi nie pasuje do całości.
Po 2.To co mam działa radio i AUX nie czyta mi płyt,a aux trochę nie za wygodny i bez przerwy to ładowanie akumulatora od odtwarzacza MP3 jest denerwujące.
Więc tak moje wymagania.Poświetlenie przycisków niebieskie dobrze jak by był i wyświetlacz coś z niebieskim lub czerwonym.
Cena do 300 zł
najchętniej coś z Pioneer/JVC/LG choć nie koniecznie
I jak wiadomo radio które jakoś tam gra.
Koniecznie CD+MP3+ Port USB na pendriva.
Wejście na wzmacniacz. i w miare estetyczne.
jesli ktoś się orientuje o takowym radiu proszę o link najlepiej z Aukcji z allegro.
Pozdrawiam Łukasz
ja w golfie miałem to radio http://www.audiosklep.pl/clarion-cz2...sb-p-3101.html i byłem bardzo zadowolony. Szukałem niedrogiego radia z USB podpinanym od tyłu. To było dla mnie bardzo ważne bo nie chciało mi się wyjmować pendriva żeby nie kusił nikogo. Z radia jest fabrycznie wypuszczony przewód, który wypuściłem sobie w schowku.
lukasz16v, ja mam takie radyjko i jestem z niego bardzo zadowolony. Duża ilość opcji regulacji dźwięku, 3xRCA, usb, SD, CD MP3, AUX. Naprawdę szczerze mogę polecić. Nie jest to najnowszy model, ale ja go chwalę
blaupunkt kingston mp47 USB z tyłu, zmiana kolorów wyświetlacza na każdy jaki sobie wymyślisz, a do tego opcjonalnie możesz dokupić sterowanie bezprzewodowe montowane do kierownicy dedykowane do tego radia.
Również mogę polecić JVC KD-X50BT. Nie dość, że możesz osobno ustawiać całą gamę kolorów osobno dla przycisków i wyświetlacza, to jeszcze masz zestaw głośnomówiący i możliwość odtwarzania muzyki z telefonu przez BT. Do radia można podłączyć dwa telefony i dla każdego osobno ustawić sygnał dzwonienia i kolor podświetlenia, więc zawsze wiesz, który tel. dzwoni
Więc ja już zakupiłem dłuższy czas temu radyjko z palety Alpine,nie pamietam modelu.Ale może komuś temat się przyda mimo to dzięki że się ktoś odezwał.Pozdrawiam
Komentarz